Eigen atelier

Trouwringen uitzoeken is erg leuk, een beetje spannend en ietwat lastig. Dit omdat het gewoon lastig is om een ring te kiezen die u zo mooi vindt dat u het sieraad de rest van uw leven zou willen dragen. In ons eigen atelier tonen wij u graag alle ringen die wij hebben en helpen wij met alle liefde om de voor u perfecte trouwring te vinden.

Persoonlijk, ervaren & meedenkend

Al ruim 25 jaar voorzien wij echtparen van de mooiste trouwringen die er zijn en helpen wij hen bij het vinden van deze ringen. Dit doen wij vanuit ons atelier in Hoogeveen. We kijken ernaar uit om u hier te ontmoeten. Wij serveren u in ons eigen atelier graag een kopje koffie of iets anders te drinken. Op een speciaal ingerichte plek kunnen we vervolgens alles bespreken over uw wensen, voorkeuren en idee├źn over trouwringen. Dit persoonlijke gesprek, waarin we alle tijd voor u nemen, zal erg belangrijk zijn voor het vinden van de ideale trouwringen. Naast dat we graag met u in gesprek gaan laten we u natuurlijk vele ringen zien, voelen en vergelijken.

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment bevat enorm veel trouwringen. Wij hebben trouwringen van allerlei soorten metaal, hebben verschillende stijlen, diktes, kleuren en nog meer variabelen. Daarnaast kunnen onze ringen nog voorzien worden van bijvoorbeeld een steentje, een diamant of gravure. Dit zijn mogelijkheden die we u in levenden lijve kunnen laten zien. Wij hebben ringen voor mannen en vrouwen en weten vanwege onze jarenlange ervaring als geen ander welke ringen kunnen worden gecombineerd tot een prachtige set.

Online afspraak maken

Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak met ons maken. Wij kijken er enorm naar uit om u te ontmoeten en kunnen niet wachten om samen de perfecte trouwringen voor jullie te gaan vinden. U bent van harte welkom in ons atelier in Hoogeveen. Wilt u graag een online afspraak? Ook dat kan natuurlijk. Neem ook hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken