Bijzondere ringen, welk aanstaand bruidspaar is er niet naar op zoek? Trouwringen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Welke stijl je ook mooi vindt, klassiek of modern, de keus is enorm. Maar zou jij ook niet het liefst een unieke en bijzondere ring aan je vinger willen hebben? Eén die niemand anders heeft? Dan ben je bij Cupido Trouwringen op het juiste adres.

Het voordeel van bijzondere trouwringen

Wil jij straks een trouwring dragen die niemand anders heeft? Dan kun je het best kiezen voor een unieke ring. Je zou natuurlijk naar een edelsmid kunnen gaan om een ring te laten ontwerpen speciaal voor jou, maar er zijn ook andere en goedkopere oplossingen. Ringen die je bij ons koopt kun je namelijk laten aanpassen zodat ze geheel naar wens zijn. Er kan bijvoorbeeld een briljantje worden bijgezet, de ring kan smaller of breder worden gemaakt of er wordt een extra streepje aangebracht van witgoud.

Cupido Trouwringen heeft een eigen atelier waarin we jou graag ontvangen. Tijdens een persoonlijk gesprek kun je jouw wens kenbaar maken. Hierna gaan we samen op zoek naar de bijzondere ringen die bij jullie passen.

Trouwringen van ander materiaal

De meeste mensen kiezen nog altijd voor trouwringen van goud. Het kan natuurlijk altijd dat je niet van goud houdt, bovendien willen sommige mensen liever iets bijzonders dragen als ring. Steeds vaker wordt er daarom gekozen voor trouwringen die gemaakt zijn van andere metalen. Je kunt dan denken aan edelmetalen zoals zilver, maar er worden ook prachtige en heel bijzondere ringen gemaakt van staal of titanium.

Titanium is een heel sterk metaal, wat een mooie koele en stoere uitstraling heeft. Hou je meer van deze uitstraling dan van goud? Kies dan voor bijzondere ringen van titanium. Zilver heeft het voordeel dat het materiaal nog zachter is dan goud. Hierdoor is het heel goed te bewerken, er zijn daarom veel vormen en stijlen mogelijk. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een trouwring van zilver.

Bijzondere ringen kopen bij Cupido Trouwringen

Ben jij op zoek naar trouw-, verlovings- of vriendschapsringen? Zou je het liefst bijzondere ringen willen hebben? Kijk dan eerst eens rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorme verscheidenheid aan ringen, daarom zul je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde ringen. Wij bieden ook verschillende exclusieve ringen, die speciaal op bestelling geleverd worden. Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken