Wil jij iets in je trouwring laten graveren? Het is vrij standaard om de naam van je partner of de trouwdatum te laten graveren, maar wist je dat er nog veel meer leuke opties zijn? In dit blog laten we je een aantal favoriete opties zien.

Kies je trouwring met zorg

Eén van de belangrijkste sieraden die je ooit zult bezitten in je leven is je trouwring. Als het goed is gaat je trouwring een leven lang mee en zal het je altijd blijven herinneren aan jullie mooiste dag. De ringen worden daarom met zorg uitgekozen. Waar kies jij voor? Een klassieke trouwring? Of toch liever modern of stoer?

Heb je de ringen eenmaal uitgezocht, dan wordt het tijd om na te denken over de gravure van je trouwring. Vanuit traditie wordt er vaak gekozen voor de trouwdatum of de naam van je partner, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Gravure trouwring; originele ideeën

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie spreuk of gezegde? Natuurlijk is het niet mogelijk om een hele tekst in je trouwring te graveren, maar misschien is er een uitspraak die echt bij jullie hoort? Deze kun je dan als gravure in je trouwring kunnen zetten.

Een eigen liedje is misschien ook een leuk idee. Je kunt dan kiezen voor de titel van het liedje, maar je zou ook een regel uit het liedje in je ring kunnen laten graveren. Er is maar een bepaald oppervlak beschikbaar op je ring, helemaal als je er ook een diamant op laat zitten. Is de regel uit het liedje echter niet te lang, dan zou je er eventueel ook nog een datum bij kunnen laten zetten. Een ander leuk idee is om een quote uit het liedje van jullie openingsdans in je trouwring te laten graveren.

Wat ook origineel en bijzonder is, is om een deel van een tekst in jouw ring te laten graveren en het andere gedeelte in de ring van je partner. Zo horen jullie ringen nóg meer bij elkaar. We geven je een paar voorbeelden om je op weg te helpen.

  • Forever hers en Forever his;
  • Give me a thousand kisses (in de ene ring) en And then a thousand more (in de andere ring);
  • Me and you en Just us two.

Gravure trouwring bij Cupido Trouwringen

Wij hopen dat dit blog je op weg heeft geholpen in de zoektocht naar mooie gravures voor je trouwring. Bij Cupido Trouwringen zul je ringen vinden die geheel naar jullie wens zijn. Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen. Wil je liever de ringen in het echt bekijken, aanvoelen en passen? Maak dan een afspraak via ons automatische systeem. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en zien jullie graag in ons atelier verschijnen.

Afspraak maken