Krassen verwijderen uit een trouwring; wil jij weten of dat mogelijk is? Een trouwring is een teken van oneindige liefde, het is daarom zonde als er krassen in komen. Vind je het zonde als er krassen in jouw ring zitten en wil je deze het liefst verwijderen? In de meeste gevallen zijn krassen uit de trouwring te krijgen. In veel gevallen kun je dat zelf doen. Het materiaal waar de ring van gemaakt is en de diepte van de kras zijn factoren die bepalen hoe goed de kras te verwijderen is. In dit blog kun je alles lezen over krassen verwijderen uit een trouwring.

Krassen verwijderen uit een trouwring

De meeste mensen kiezen voor gouden of zilveren trouwringen. Deze edelmetalen zijn echter relatief gezien vrij zacht. Dat geldt vooral voor zilver, dit metaal staat erom bekend dat er vrij snel krassen inkomen. Je kunt deze krassen voorkomen door voorzichtig met de ring om te gaan. Een trouwring neem je echter niet snel af, het is dus logisch en onoverkomelijk dat er op een gegeven moment krassen in ontstaan.

Eigenlijk is het een groot voordeel dat goud en zilver zulke zachte materialen zijn. Hierdoor is het mogelijk om het materiaal makkelijk te bewerken. Dat geldt voor degene die jouw prachtige ring ontwerpt en maakt, maar ook voor jou of de juwelier die jouw ring weer polijst. Krassen verwijderen uit een trouwring kun je meestal zelf doen. Er bestaan verschillende middelen die ontwikkeld zijn voor het schoonmaken en oppoetsen van goud en/of zilver. Met deze middelen worden ook kleine oneffenheden zoals krasjes weggepoetst. De goudpoets is namelijk voorzien van componenten die schoonmaken en speciale middelen die krasjes wegwerken.

Krijg je zelf de krassen niet weg met zo’n speciaal poetsmiddel? Dan kun je naar een juwelier gaan. Deze kan jouw ring weer polijsten waardoor de krassen worden weggewerkt. De ring zal na zo’n polijstbeurt ook zijn oude glans weer terug hebben.

Cupidotrouwringen; trouwringen online of op afspraak kopen

In dit artikel heb je kunnen lezen hoe je krassen kunt verwijderen uit een trouwring. Je kunt de krassen zelf verwijderen of door een juwelier laten polijsten. Ben jij op zoek naar trouwringen voor jou en je partner? Misschien hou je van zilveren trouwringen of liever toch traditioneel goud? Bij Cupidotrouwringen bieden wij een enorm assortiment aan ringen. We weten zeker dat jij bij ons de geschikte ring kunt vinden! Als je de ringen van je dromen hebt gevonden, dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Zie je de ringen liever in het echt voordat je deze koopt? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Je kunt dit heel simpel doen via het online systeem. Zo plan je zelf de afspraak zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen.