Zijn jullie op zoek naar mooie trouwringen? Trouwringen zijn een teken van jullie verbondenheid en oneindige liefde. Daarom is het logisch dat je op zoek bent naar iets unieks of bijzonders. Maar waar vind je die ringen? En wat voor ringen zoek je eigenlijk? Er is zoveel keus op gebied van trouwringen, wij snappen dat je daardoor wat overladen kan raken. Wij willen je daarom een handje helpen. In dit blog richten we ons op verschillende mooie trouwringen waar we jou misschien mee kunnen inspireren.

Waarom is het uitzoeken van trouwringen zo moeilijk?

Door het dragen van trouwringen zijn jullie voor altijd aan elkaar verbonden. Dit gebruik gaat terug tot de oude Egyptenaren. Ook de Romeinen gaven gouden ringen aan elkaar tijdens de huwelijkse ceremonie. Je draagt je ring altijd, daarom is het belangrijk dat je een ring uitzoekt die geheel naar jouw wens is. Daarnaast moeten de trouwringen ook nog eens bij elkaar passen. Dat zorgt ervoor dat de zoektocht naar de juiste ringen niet altijd even makkelijk is. Neem er daarom rustig de tijd voor, die mooie trouwringen van jullie dromen bestaan zeker.

Mooie trouwringen van goud

De klassieke trouwring is gemaakt van goud, deze zijn nog steeds erg populair. Natuurlijk kun je kiezen voor een minimalistische en klassieke gouden trouwring, maar er bestaan tegenwoordig veel variaties op de gladde geelgouden trouwring. Je kunt dan denken aan mooie trouwringen met een bijzondere afwerking of een geheel unieke vorm. Daarnaast bestaan er ook gouden trouwringen die afgezet zijn met diamanten of andere edelstenen.

Trouwringen met een diamant

Welke vrouw houdt er niet van diamanten? Een mooie trouwring voorzien van diamanten is daarom altijd een goede keus. Traditioneel zijn de ringen voorzien van diamanten aan de bovenkant van de ring. Wil je eens iets anders of geheel uniek? Kies dan voor een trouwring met diamanten aan de zijkanten van de ring. De gehele ring zal hierdoor prachtig blinken en fonkelen. Zo word je constant herinnerd aan de bijzondere liefde die je voor elkaar voelt.

Trouwringen met meerdere kleuren

Er wordt steeds meer gekozen voor trouwringen die uit andere kleuren bestaan dan geel goud. Zo kun je bijvoorbeeld voor wit goud of rosé goud kiezen. Daarnaast bestaan er ook andere edelmetalen die geschikt zijn voor ringen. Er worden tegenwoordig hele mooie trouwringen gemaakt van zilver of titanium. Hou je niet van goud of wil je echt uniek en anders zijn? Dan kun je voor deze materialen kiezen.

Daarnaast bestaan er ook zogenaamde bicolor of tricolor trouwringen. Deze ringen zijn gemaakt van twee of drie verschillende kleuren goud. Hier bestaan veel verschillende variaties van; drie kleuren naast elkaar, gevlochten door elkaar of ringen waarvan de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren zijn uitgevoerd. Een combinatie van geel, wit en rood goud zorgt voor een hele mooie trouwring!

Mooie trouwringen kopen

Wij hopen dat dit blog jullie op weg geholpen heeft in de zoektocht naar mooie trouwringen. Ga er eens rustig voor zitten en kijk rond in ons uitgebreide assortiment. Bij Cupido Trouwringen zul je zeker ringen vinden die geheel naar jullie wens zijn. Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen. Wil je liever de ringen in het echt bekijken, aanvoelen en passen? Maak dan een afspraak via ons automatische systeem. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en zien jullie graag in ons atelier verschijnen.

afspraak maken