Trouwringen zijn een prachtig symbool van eindeloze liefde. Als je gaat trouwen, dan zul je zien dat je in je zoektocht naar de perfecte trouwring oneindig veel mogelijkheden hebt. Kies je voor een traditionele gouden ring? Of toch liever een zilveren of witgouden trouwring?

Witgouden trouwringen worden tegenwoordig steeds vaker gekozen door koppels die gaan trouwen. Dat komt omdat de witgouden trouwring net even iets anders is dan de klassieke gouden trouwring. Maar wat is de prijs van witgouden trouwringen?

Witgouden trouwringen met diamant

Witgouden trouwringen zijn zeer populair op dit moment. Het is één van de meest verkochte trouwringen. Een witgouden trouwring is prachtig met een diamant. De reden hiervoor is dat de gezette diamant niet de kleur van het goud absorbeert, waardoor de diamant mooier en witter blijft.

De prijs van witgouden trouwringen ligt iets hoger dan die van geelgouden trouwringen. Dit komt omdat witgoud gemaakt wordt van legeringen van goud, waaraan een metaal als zilver of palladium wordt toegevoegd. De kleur verandert hierdoor in een zilverachtige, lichtgrijze tint, maar de eigenschappen van het goud blijven wel behouden. Omdat er meer arbeidsuren in het maken van witgouden trouwringen zit, wordt de prijs van witgouden trouwringen hoger.

Wat zijn de voordelen van witgouden trouwringen?

De prijs van witgouden trouwringen zijn dan misschien iets hoger dan die van gouden trouwringen, maar hier staan wel een aantal voordelen tegenover. Zo slijt een witgouden trouwring minder snel bij gebruik en heeft het een aangenaam licht gewicht. Een trouwring van witgoud is daarom een prettig sieraad om te dragen, helemaal voor mensen die normaal gesproken helemaal geen sieraden dragen. Witgouden trouwringen zijn daarnaast neutraal van kleur en passen overal bij.

Prijs witgouden trouwringen

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie graag een witgouden trouwring. Kijk dan eens rustig rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met de meest prachtige trouwringen van witgoud.

Ook bieden wij verschillende exclusieve ringen aan, die speciaal op bestelling geleverd worden. Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken

Gerelateerde blogs

Misschien vind je deze blogs ook leuk om te lezen: