Ben je van plan om een geregistreerd partnerschap aan te gaan met je partner? Of ben je benieuwd wat een geregistreerd partnerschap precies is en wil je meer weten over dit samenlevingscontract? Met een geregistreerd partnerschap geef je een wettelijke erkenning aan de relatie tussen twee mensen. In dit blog kun je alles lezen over een geregistreerd partnerschap en hoe je dit kunt bezegelen met prachtige ringen voor geregistreerd partnerschap.

Wat is een geregistreerd partnerschap?

Heb je een relatie en wil je dit wettelijk laten vastleggen zonder te trouwen? Dan kun je kiezen voor een geregistreerd partnerschap. Het lijkt een beetje op een huwelijk, want het zorgt voor een aantal rechten en plichten ten opzichte van elkaar. Je geeft erkenning aan een relatie, maar dan zonder te trouwen. Deze relatievorm heeft een groot aantal voordelen en is daarnaast financieel ook nog eens zeer aantrekkelijk.

Geregistreerd partnerschap vieren

Het is natuurlijk een prachtig moment in je leven, het ondertekenen van een geregistreerd partnerschap. Dit wil je uiteraard vieren met familie, vrienden, geliefden en andere bekenden. Je kunt dit op verschillende manieren doen en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Kies je bijvoorbeeld voor een klein en intiem feestje? Of pak je het liever groots aan? Je zou een geregistreerd partnerschap ook kunnen afsluiten met een prachtige reis, zoals ook vaak bij een huwelijk wordt gedaan. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een prachtige ring aan te schaffen, zodat je de bevestiging van je relatie altijd bij je draagt.

Ringen voor een geregistreerd partnerschap

Wil je een mooie ring aanschaffen voor jullie geregistreerde partnerschap? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Het assortiment aan ringen is vaak zo groot dat het kiezen van de perfecte ring een lastige opgave lijkt.

Vinden jullie ringen in drie kleuren goud mooi? Of heb je toch liever een zilveren ring? Kijk dan eens in het ruime assortiment van Cupido Trouwringen! Bij ons kun je kiezen uit vele soorten ringen, de ringen waar jij naar op zoek bent zit daar zeker tussen. Je kunt alles bij ons online bestellen. Willen jullie de ringen liever eerst vasthouden, passen en bewonderen?

Kom dan langs bij ons atelier in Hoogeveen. Hiervoor kun je online een afspraak maken via het automatische systeem. We zien jullie graag verschijnen!

Afspraak maken