Ben je op zoek naar trouwringen, maar hou je niet van de klassieke gouden ringen die iedereen draagt? Wil jij of misschien jullie beiden liever trouwringen met een stoer uiterlijk? Gelukkig worden er tegenwoordig veel meer soorten trouwringen gemaakt. Niet alleen meer van goud, maar van edelmetalen en andere materialen die een heel andere uitstraling hebben.

In dit blog kun je lezen voor welke materialen je kunt kiezen als je op zoek bent naar stoere trouwringen.

Wanneer zijn trouwringen stoer?

Eerst is het goed om te bepalen wat stoer precies is op gebied van trouwringen. Iedereen heeft daar natuurlijk zijn eigen mening over. Over het algemeen gesproken zien we stoer als groot, robuust, koel en meestal zilver of donker van kleur. Op gebied van trouwringen kunnen we dat vertalen naar ringen die gemaakt zijn van bepaalde materialen die robuust ogen. Daarnaast kan het gaan om een ring die wat groter is van vorm of een ring die een zeer uitgesproken ontwerp heeft.

Trouwringen worden nog altijd meestal van goud gemaakt. Deze meeste mensen kiezen voor dit edelmetaal. Niet iedereen houdt echter van goud, sommige mensen vinden het te lieflijk, te opvallend, de trouwringen niet stoer genoeg of gewoon teveel bling. Voor deze mensen zijn trouwringen gemaakt van andere metaalsoorten een goede uitkomst.

Waar zijn stoere trouwringen van gemaakt?

Een tiental jaar geleden koos bijna iedereen voor gouden trouwringen, al dan niet van geel, wit of rosé goud. Tegenwoordig worden trouwringen van veel meer andere soorten materiaal gemaakt. De juweliers en edelsmeden voldoen hiermee aan de wens van veel mensen die gewoon een stoerdere ring zouden willen dragen.

Trouwringen die stoer ogen kunnen worden gemaakt van zilver, titanium, zirkonium of zelfs staal. Deze materialen zijn zilver, grijs, donker en soms zelfs zwart van kleur. Staal klinkt een beetje industrieel en misschien ongeschikt als materiaal, maar er zijn zeer kundige juwelen makers die hele mooie ringen kunnen maken van staal.

Er bestaan geen regels op gebied van trouwringen, de keus is daarom geheel aan jou. Het is de bedoeling dat je de trouwring je hele leven lang draagt. Daarom moet je er goed over nadenken voordat je trouwringen koopt. Hou je niet van klassieke gouden trouwringen, kies dan gewoon voor een ander materiaal. Trouwringen moeten echt bij jullie passen, dan pas zijn de ringen een teken van jullie liefde.

Stoere trouwringen kopen bij Cupido Trouwringen

Wil je trouwringen kopen die stoer zijn? Kijk dan eens in het assortiment van Cupido Trouwringen! Bij ons kun je verschillende trouwringen vinden die een stoerder uiterlijk hebben dan de klassieke gouden trouwringen. Het gaat dan om trouwringen van zilver, titanium, zirkonium en staal.

Onze trouwringen kun je online bestellen. Wil je de trouwringen liever eerst bewonderen en passen? Kom dan naar ons atelier. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het online systeem. Zoek een geschikte dag en tijd en leg deze vast. We zien jullie graag verschijnen om jullie van advies te voorzien.

Afspraak maken