Het kan nog best lastig zijn om trouwringen te vinden die geheel naar jullie wens zijn. Er bestaan immers zoveel verschillende soorten. Je doet er daarom verstandig aan om van tevoren goed te bepalen wat jullie willen. Misschien kunnen de volgende 10 tips je verder helpen.

Wacht niet te lang met kopen

Niet alle trouwringen zijn op voorraad. In sommige gevallen moeten bepaalde ringen besteld worden. Als je een specifieke wens hebt, dan moeten ze zelfs ontworpen worden. Dat neemt tijd in beslag. Wacht daarom niet te lang met trouwringen kopen. Een half jaar voor de grote dag is een mooie marge.

Streep mogelijkheden weg

Je trouwring heeft veel betekenis, het is het teken van jullie eeuwige liefde. Daarnaast draag je de ring elke dag, de ring moet daarom wel geheel naar wens zijn. Zorg er daarom voor dat je een weloverwogen keus maakt voor de trouwringen. Er zijn zoveel mogelijkheden, zet deze eens op een rijtje en ga strepen. Klassieke gouden ringen, witgoud, roségoud, zilver, of juist een ander metaal? Uiteindelijk kom je uit bij de ringen die echt bij jullie passen.

Bepaal de vorm van de ring

Draag je graag ringen of hou je van uitbundige ringen? Dan mag je best voor een trouwring kiezen die een afwijkende en aparte vorm heeft. Veel mannen dragen eigenlijk nooit een ring, je kunt dan het best kiezen voor een eenvoudige ring, anders zal de ring snel gaan irriteren.

Blijf je beide ringen dragen?

Ga je de verlovingsring blijven dragen als je getrouwd bent? Dan zou het natuurlijk het best zijn als de ringen bij elkaar passen. Je kunt dit afstemmen door gebruik te maken van dezelfde materialen. Verschillende kleuren goud passen ook heel goed bij elkaar. Je kunt de verlovingsring ook heel eenvoudig laten en kiezen voor een prachtige trouwring met diamant ernaast.

De ring moet bij je levensstijl passen

Ben je iemand die veel met je handen werkt? Het is dan niet verstandig om te kiezen voor een grote ring. Een slankere en eenvoudige ring zonder stenen past dan veel beter bij jouw levensstijl.

Kies voor het materiaal waar jij van houdt

Trouwringen worden nog steeds het vaakst van goud verkocht. Toch zien we hier steeds meer veranderingen in. De laatste jaren kiezen mensen vaker voor bicolor en tricolor ringen. Maak de keus die bij jou past. Houd je enorm veel van zilver? Waarom dan geen zilveren trouwringen?

Ga samen op pad

Je gaat je leven samen doorbrengen, dus die ringen moeten natuurlijk ook samen uitgezocht worden. Zoek een geschikte dag uit en maak er een mooie dag van samen. Kijk naar alle mogelijkheden, pas verschillende ringen en laat het op je inwerken. Dit kan zeer goed helpen bij het bepalen van je keus.

Trouwringen laten ontwerpen

Vind je het heel moeilijk om ringen te vinden naar jullie wens? Heb je iets in je hoofd dat je nergens kunt vinden? Dan kun je ervoor kiezen om trouwringen te laten ontwerpen.

Verschillende smaken?

Hebben jij en je partner een andere smaak? Wil jij bijvoorbeeld geelgoud en je partner witgoud? Dan is dat gewoon mogelijk. Er zijn trouwens ook combinaties mogelijk waardoor het een soort compromis wordt.

Houd van elkaar en de ringen

Ben je niet geheel zeker over de trouwringen? Denk er dan nog even over na of zoek verder. De trouwringen moeten jullie hele leven meegaan, dus ze moeten echt geheel naar wens zijn.

Trouwringen kopen bij Cupido Trouwringen

Zijn jullie op zoek naar trouwringen? Hopelijk hebben bovenstaande tips je geholpen. Neem eens een kijkje in het assortiment van Cupido Trouwringen. Je zult vast de geschikte ringen voor jullie bij ons kunnen vinden. Al onze ringen kun je online bij ons kopen of bestellen. Wil je de ringen liever eerst in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Dit kun je doen via het online plansysteem.

Afspraak maken