Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar bijzondere trouwringen in Kampen? Zitten jij en je partner niet helemaal op één lijn als het aankomt op het materiaal voor de trouwringen? Geen nood!

Het is namelijk mogelijk om een combinatie te kiezen van verschillende materialen. Het kan prachtig zijn om een set trouwringen te hebben van samengestelde materialen. De eenheid in de set hoeft namelijk niet afhankelijk te zijn van het materiaal. Ook een bepaald design of een bepaald type bewerking kan een mooie eenheid creëren.

Bicolor trouwringen Kampen

Ben jij gecharmeerd van verschillende materialen voor trouwringen? Dan zijn bicolor trouwringen misschien wel de perfecte keuze voor je. Bicolor is geen echt materiaal, maar een benaming voor de combinatie voor twee edelmetalen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een bicolor trouwring van geelgoud en witgoud, maar een combinatie van witgoud en roségoud wordt ook veel gekozen.

Tricolor trouwringen Kampen

Wil je het nog iets specialer en zijn twee kleuren in je trouwring niet voldoende? Dan zijn tricolor trouwringen misschien precies wat je zoekt. Tricolor trouwringen zijn ringen met een combinatie van drie edelmetalen, waardoor jouw ring drie kleuren krijgt. Draag jij graag een combinatie van witgoud, geelgoud en roségoud? Dan zijn tricolor trouwringen perfect voor jou!

Welke bewerkingen voor trouwringen zijn mogelijk?

De eenheid in een trouwringenset wordt niet alleen bepaald door de kleur of het materiaal. Je kunt je trouwring natuurlijk ook laten bewerken. Onderstaande bewerkingstechnieken zijn mogelijk voor trouwringen in Kampen:

Mokume gane

Dit is een speciale techniek waarbij twee of meer metalen worden samengeperst in een speciaal houtblok. Er ontstaat dan een uniek houtnerf patroon.

Hamerslag

De hamerslag bewerking zorgt ervoor dat er een reliëf ontstaat in de trouwring. Deze bewerking zie je niet vaak, wat zorgt voor een unieke trouwring.

Mat

Hou je niet zo van shiny trouwringen? Kies dan voor een matte uitstraling.

Glans

Hou je wel van een beetje bling? Dan is een glanzende trouwring perfect voor jou!

Stenen voor in trouwringen

Als je op zoek bent naar trouwringen in Kampen en je bent tot overeenstemming gekomen betreffende het materiaal en de look, dan is de volgende stap bepalen of je ook een steen in je trouwring wilt. Er zijn ongelooflijk veel soorten stenen die je kunt laten verwerken in je trouwring, maar de populairste soorten zijn diamanten, parels en edelstenen.

Trouwringen Kampen; wat is jouw favoriet?

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren met dit blog en dat je een idee hebt gekregen wat voor soort trouwring er straks aan je hand schittert. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan staat Cupido Trouwringen voor je klaar!

Het zal geen nieuws zijn dat er veel moet worden voorbereid als je gaat trouwen. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is het kopen van mooie trouwringen. De trouwring staat symbool voor jullie eeuwige liefde en verbondenheid. Zorgvuldigheid is dus erg belangrijk als je op zoek gaat naar een mooie trouwringenset in Kampen.

Ben jij op zoek naar trouwringen? Zou je het liefst bijzondere ringen willen hebben? Kijk dan eerst eens rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorme verscheidenheid aan ringen, daarom zul je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde ringen. Wij bieden ook verschillende exclusieve ringen, die speciaal op bestelling geleverd worden.

Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.
Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken