Ben je van plan om binnenkort te gaan trouwen en ben je daarom op zoek naar een trouwring met motief? We helpen je graag een eindje op weg. Heb je al enig idee wat voor soort motief je wilt of juist helemaal niet? Het vinden van de perfecte trouwring is een lastige opgave. Welke ring is voor jou mooi genoeg om de rest van je leven te dragen? Wil je graag een mooie trouwring met motief? In dit blog kun je er alles over lezen.

Trouwring met motief

Een trouwring heb je in ontelbaar veel varianten, soorten en kleuren. Je hebt trouwringen van verschillende metaalsoorten en materialen, trouwringen zijn in oneindig veel kleuren beschikbaar en dan heb je ook nog de keuze om je trouwring te laten bewerken. Zo zou je ook kunnen kiezen voor een trouwring met motief. Maar wat voor soort motieven zijn er allemaal?

Verschillende motieven voor trouwring

Een trouwring met motief is heel erg in trek en je kunt ze in vele verschillende soorten kopen. Je kunt hierbij denken aan een bloemmotief, een Japans motief, een bladmotief, een Grieks motief, een verfijnd motief en nog veel meer verschillende motieven.

Wat is de prijs van een trouwring met motief?

Wil je graag een trouwring met een mooi motief kopen? Dan ben je vast benieuwd of een trouwring met motief duurder is dan een trouwring zonder motief. In veel gevallen is een trouwring met motief duurder, omdat er meer arbeidsuren in zitten. Je betaalt er meer voor, omdat er meer tijd in is geïnvesteerd.

Dit wil echter niet zeggen dat trouwringen met een motief onbetaalbaar zijn. Als je het vergelijkt met dezelfde ring zonder motief, dan ben je enkele honderden euro’s meer kwijt.

Trouwring met motief kopen?

Ben je overtuigd en wil je graag een trouwring met een mooi motief? Zou je het liefst bijzondere ringen willen hebben? Kijk dan eerst eens rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorme verscheidenheid aan ringen, daarom zul je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde ringen. Wij bieden ook verschillende exclusieve ringen, die speciaal op bestelling geleverd worden.

Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken