Ben je gek op de natuur? Dan zouden organische trouwringen iets voor jou kunnen zijn. De basis inspiratie voor de organische trouwring zijn de vormen en texturen uit de natuur. Denk dan bijvoorbeeld aan zandkorrels op het strand, of de speelse lijnen geïnspireerd door de golven van de zee. Of wat dacht je van een gravure van een blad? Dit zijn allemaal mogelijkheden voor organische trouwringen.

Kiezen jij en je partner voor organische trouwringen, dan heb je na je huwelijk een echte, natuurlijke ring om je vinger zitten! Maar hoe zit het nu met de vorm van de trouwring en de keuze voor het materiaal? In dit blog delen we een aantal tips en ideeën met je, zodat je straks een prachtige organische trouwring uit kunt zoeken.

Organische trouwringen

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar trouwringen in Ommen? Houden jullie helemaal niet van standaard trouwringen met een strak uiterlijk? Mag het van jullie wel iets speelser en natuurlijker? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van organische trouwringen. Organische trouwringen zijn altijd gemaakt van materialen en vormen die geïnspireerd zijn door de natuur en hebben nooit een strak design.

Plantaardige, menselijke en dierlijke vormen zijn de basis van organische trouwringen. Een organische vorm bestaat uit vloeiende, zachte lijnen, maar kunnen ook bestaan uit natuurlijke texturen en vormen, zoals rotsen, takken en boomschors. Een organische trouwring heeft vaak grillige of vloeiende lijnen en dat is mooi te combineren met het reliëf en het spel tussen een glanzende of matte ring.

Een organische trouwring is zeker niet standaard!

Bijzondere trouwringen Ommen

Ben je op zoek naar bijzondere trouwringen in Ommen, zoals bijvoorbeeld een organische trouwring? Dan heb je een trouwring die opvallend en kenmerkend is. Je zou jouw trouwring kunnen laten ontwerpen of op zoek gaan naar speciale trouwringen in Ommen bij een juwelier of edelsmid. Maar je kunt je trouwringen ook gewoon online uitzoeken.

In het assortiment van Cupido Trouwringen kun je verschillende soorten trouwringen vinden. Deze kun je online bestellen, hierna zullen wij de ringen zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen. Wil je de ringen liever eerst passen en bewonderen? Maak dan een afspraak om in ons atelier in Hoogeveen langs te komen. Een afspraak maak je door middel van het online systeem. Zo bepaal je zelf een dag en tijd. Wij zien je graag verschijnen om je te voorzien van advies!

Afspraak maken