Wil je een trouwring veranderen in een symbolisch sieraad? Dit is vaak een emotionele gebeurtenis. Misschien wil je van twee trouwringen één ring laten maken, of wil je van een oude trouwring een nieuw sieraad laten maken. Het verhaal achter de trouwring is belangrijk en emotioneel; de gedachten aan een geliefde of een dierbaar persoon en fijne herinneringen. Dit wil je uiteraard terugzien in het nieuwe sieraad.

Trouwringen van overleden ouder

Er kunnen verschillende redenen zijn om een trouwring te veranderen in een symbolisch sieraad. Vaak zijn het de trouwringen van overleden ouders die omgesmolten of aangepast worden, maar het kan natuurlijk ook gaan om een trouwring van een dierbare vriend of vriendin.

Het overlijden van je ouders is een bijzonder emotionele gebeurtenis. Het gebeurt vaak dat de nagelaten trouwringen door één van de kinderen wordt omgesmolten of aangepast zodat er een uniek sieraad van gemaakt kan worden. Het vormt een tastbaar symbool van de mooie herinneringen die je aan je ouders hebt en die je de rest van je leven koestert.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je een trouwring veranderen in een symbolisch sieraad? Dan kun je dit op verschillende manieren laten doen. De trouwringen van je ouders zou je bijvoorbeeld in elkaar kunnen laten overlopen. Dit symboliseert op stijlvolle wijze de eeuwige verbondenheid tussen je ouders.

Een trouwring kan op vele manieren aangepast of getransformeerd worden. Zo ontstaat precies het symbolische sieraad dat je in gedachten had. Je zou bijvoorbeeld een hanger of bedel kunnen laten maken van de ring.

Bijzondere ringen kopen bij Cupido Trouwringen

Ben jij op zoek naar trouw-, verlovings- of vriendschapsringen? Zou je het liefst bijzondere ringen willen hebben? Kijk dan eerst eens rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorme verscheidenheid aan ringen, daarom zul je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde ringen. Wij bieden ook verschillende exclusieve ringen, die speciaal op bestelling geleverd worden.

Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken