Ben je op zoek naar een bijzondere trouwring? Titanium is ideaal voor trouwringen of verlovingsringen. Titanium heeft een karakteristieke zilvergrijs-witte kleur en is één van de hardste metalen in de wereld. Nog veel sterker dan goud. Daarnaast is titanium erg licht van gewicht, corrosiebestendig en hypoallergeen.

Dit maakt titanium een ideaal materiaal voor een trouwring of verlovingsring voor mensen die een gevoelige huid hebben, een moderne trouwring zoeken en niet zoveel geld te besteden hebben.

Wat zijn de nadelen van titanium trouwringen?

Titanium is een sterk en hard metaal, wat het lastig maakt om de trouwring naderhand te verstellen. Wil je een trouwring van titanium, dan is het aan te raden om de ring niet te krap te laten maken, voor het geval je vinger in de toekomst dikker wordt.

Een titanium ring kan na verloop van tijd krassen gaan vertonen, ook al zijn er bijna geen metalen en legeringen die harder dan titanium zijn. Gelukkig kunnen deze krasjes gemakkelijk weggeschuurd worden. Dit kun je gewoon zelf doen of laten doen bij een juwelier.

Trouwringen titanium met goud

Trouwringen van titanium afgewerkt met goud zijn erg populair. Het geeft je trouwring net dat beetje extra. Het is ook mogelijk om een titanium trouwring te kleuren. Met behulp van een soldeervlam of door middel van anodisatie kan een titanium ring alle kleuren van de regenboog krijgen. Hou er wel rekening mee dat deze laag er na verloop van tijd afslijt, dit maakt het kleuren iets minder geschikt voor een trouwring.

Kan een trouwring titanium met goud gegraveerd worden?

Een trouwring titanium met goud kan zonder problemen worden gegraveerd. Aan de binnenzijde van de ring kan een tekst geplaatst worden, zoals jullie namen of de trouwdatum.

Trouwringen titanium met goud kopen bij Cupido Trouwringen

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je graag een trouwring van titanium met goud? Cupido Trouwringen biedt een groot assortiment aan trouw-, en verlovingsringen. Ook bieden wij verschillende exclusieve ringen aan, die speciaal op bestelling geleverd worden. Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken