Ben jij op zoek naar trouwringen in Emmeloord? Er zijn zoveel verschillende soorten trouwringen op de markt, dat het een stuk fijner is als je weet welke stijl trouwringen je mooi vindt. In dit blog hebben we daarom een aantal stijlen voor je op een rijtje gezet. Dus als je binnenkort gaat trouwen en op zoek bent naar trouwringen in (de buurt van) Emmeloord, lees dan snel verder!

Trouwringen Emmeloord; voor welke stijl kies jij?

Ben je op zoek een een bepaalde stijl trouwringen die bij jouw smaak passen? Of heb je geen idee wat voor stijl trouwring je moet kiezen? Er zijn zoveel verschillende soorten materialen, stijlen, stenen en bewerkingen, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Het zoekt een stuk gemakkelijker als je weet welke stijlen trouwringen er zijn.

Wil je bijvoorbeeld een brede trouwring? Een gouden, zilveren, met steen of zonder steen? Een trouwring die bewerkt is of liever een gladde trouwring? Jouw trouwring heb je de rest van je leven om je vinger, dus je wilt natuurlijk wel de juiste keuze maken.

Klassieke trouwringen

De klassieke trouwring is nog steeds één van de meest populaire stijlen. Het is een eenvoudige ring en bestaat vaak uit één kleur, zoals geelgoud, witgoud of roségoud. Je kunt deze tijdloze ring krijgen in een matte of glanzende variant en je kunt zelfs kiezen of je een brede of smalle ring wilt en in welke vorm. Wil je er nog wat extra’s aan toevoegen? Dan kun je er een diamant of parels in laten zetten.

Vintage trouwringen

Ben jij dol op vintage? Kies dan voor een vintage trouwring. Sommige merken hebben vintage trouwringen in de collectie, maar het is natuurlijk nog specialer als je een erfstuk uit de familie als trouwring kunt gebruiken. Ook kun je zelf op zoek gaan naar een unieke vintage vondst. Een trouwring van goud of witgoud past perfect binnen de vintage stijl, helemaal als de ring is afgezet met gekleurde edelstenen. Deze stijl is perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een klassieke, niet minimalistische trouwring.

Moderne trouwringen

Hou je meer van tijdloos en modern? Kies dan voor een moderne trouwring. Een moderne trouwring herken je aan de strakke lijnen, speelse vormen en hoekige details. Ook zijn moderne ringen vaak in twee of meerdere kleuren uitgevoerd, zoals de bicolor en tricolor trouwringen. Een moderne trouwring zijn er in geelgoud, roségoud, witgoud, palladium, platina of staal en geven de ring een moderne twist.

Boho trouwringen

Wil je wel wat anders en is boho helemaal jouw stijl? Gouden of zilveren trouwringen met opvallende bewerkingen, zoals bijvoorbeeld een veer of een fishtail print, zijn helemaal boho stijl. Ook trouwringen met gekleurde edelstenen of ingelegd met diamanten passen helemaal in deze stijl.

Bijzondere trouwringen

Ben je op zoek naar bijzondere trouwringen in Emmeloord? Een trouwring die opvallend en kenmerkend is? Dan zou je jouw trouwring kunnen laten ontwerpen of op zoek gaan naar speciale trouwringen in Emmeloord bij een juwelier of edelsmid.

Wil jij het liefst een unieke trouwring? Een ring die niemand anders heeft? Kies dan voor een ambachtelijke trouwring, deze worden nog met de hand gemaakt en zijn daarom per definitie altijd uniek.

In het assortiment van Cupido Trouwringen kun je verschillende ambachtelijke trouwringen vinden. Deze kun je online bestellen, hierna zullen wij de ringen zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen. Wil je de ringen liever eerst passen en bewonderen? Maak dan een afspraak om in ons atelier in Hoogeveen langs te komen. Een afspraak maak je door middel van het online systeem. Zo bepaal je zelf een dag en tijd. Wij zien je graag verschijnen om je te voorzien van advies!

Afspraak maken

Gerelateerde blogs

Misschien vind je deze blogs ook leuk om te lezen: