Gaan jullie binnenkort trouwen en ben je daarom op zoek naar trouwringen in Groningen? Cupido Trouwringen is één van de grootste aanbieders van trouwringen in Nederland. Bij ons vind je een enorme verscheidenheid aan trouwringen. We weten zeker dat je de ring van je dromen bij ons zult vinden.

In dit artikel kun je lezen wat de mogelijkheden zijn op gebied van trouwringen. Het kan namelijk nog wel eens moeilijk zijn om een goede keus te kunnen maken. De mogelijkheden zijn enorm, je wilt natuurlijk wel een ring dragen die je echt mooi vindt. De ring die je gaat dragen moet een symbool zijn van jullie liefde. Neem daarom goed te tijd om de juiste keus te maken.

Gouden trouwringen in Groningen

Trouwringen worden van oudsher gemaakt van goud. Dit edelmetaal is al heel lang het populairste edelmetaal om sieraden van te maken. De meeste mensen kiezen daarom nog steeds voor goud. Je kunt natuurlijk kiezen voor geelgouden ringen, maar er bestaan tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Trouwringen van witgoud of roségoud zijn namelijk ook heel populair. Er wordt ook steeds vaker gekozen voor ringen die gemaakt zijn van meerdere kleuren goud, deze worden bicolor of tricolor trouwringen genoemd.

Naast de mogelijkheid voor verschillende kleuren, kun je ook kiezen voor een gouden trouwring met één of meerdere diamanten of briljanten.

Trouwringen van andere materialen

Trouwringen worden niet alleen meer gemaakt van goud. Er zijn namelijk veel mensen die niet zo van goud houden. De markt is hierop ingesprongen en maakt nu trouwringen van zilver, titanium, zirkonium of staal. Deze ringen hebben vaak een wat koeler, strakker en stoerder uiterlijk.

Als je van zilver of metaalkleur houdt, dan zijn deze materialen een hele goede keus. Een nadeel van zilver is dat sommige mensen allergisch zijn voor zilver. Er gebeurt dan niets met je huid zelf, maar de ring zal donker verkleuren. In dat geval kun je beter kiezen voor één van de andere materialen of voor witgoud.

Trouwringen in Groningen kopen bij Cupido Trouwringen

Wil je trouwringen in Groningen kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorm assortiment aan trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Heb je de ringen naar wens kunnen vinden? Bestel ze dan online. Wij zullen ze dan bij je bezorgen in Groningen.

Wil je liever eerst de trouwringen bewonderen of passen? Kom dan naar ons atelier in Hoogeveen. Hiervoor kun je een afspraak maken op onze website. Je bepaalt helemaal zelf de dag en tijd. We zien jullie graag verschijnen om jullie van advies te voorzien!

Afspraak maken