Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar bijzondere trouwringen in Heerenveen? Dan is dit blog speciaal voor jou. In dit blog bespreken we namelijk de meest bijzondere trouwringen, zoals trouwringen van wolfraamcarbide, hout en keramiek. Dus wil jij echt iets bijzonders? Lees dan snel verder.

Wolfraamcarbide trouwringen Heerenveen

Heb je wel eens van wolfraamcarbide gehoord? Het is het hardste metaal ter wereld en daarom erg geschikt voor het maken van zeer sterke trouwringen die niet krassen en hun glans niet verliezen. Het materiaal is duurzaam en is perfect voor mensen die een koper,- of nikkel allergie hebben. Dus als je op zoek bent naar een robuuste, moderne trouwring met een strak uiterlijk, dan is een trouwring gemaakt van wolfraamcarbide misschien echt iets voor jou.

Deze trouwringen kunnen tegen een stootje en worden niet dof; ze blijven altijd mooi glanzen. Daarnaast is het ook nog eens een goed betaalbare trouwring. Het nadeel van wolfraamcarbide trouwringen is dat het een erg vast materiaal is, waardoor het niet gemakkelijk bewerkt kan worden.

Houten trouwringen Heerenveen?

Een trouwring van hout? Jawel, ze bestaan! Hout wordt gebruikt om robuuste en moderne ringen van te maken. Een ring die uit 100% hout bestaat zal snel vergaan of beschadigen, daarom wordt een houten trouwring vaak gecombineerd met een basis van geelgoud of witgoud. Als je op zoek bent naar een unieke trouwring met een origineel ontwerp, dan is een houten trouwring misschien iets voor jou. Nog niet veel mensen dragen ze, dus je hebt echt iets unieks.

Hou er wel rekening mee dat een houten trouwring kwetsbaarder is dan de varianten van metaal en dat je er niet mee kunt klussen. Ook moet je oppassen met chemische stoffen of reinigingsproducten.

Trouwringen van keramiek

Keramiek wordt ook steeds vaker gebruikt om trouwringen van te maken. Ze worden gemaakt van gebakken klei en zijn erg goed bestand tegen hitte. Ze zijn niet duur, hypoallergeen en licht van gewicht. Laat je je ring ontwerpen, dan heb je erg veel mogelijkheden. Een nadeel van keramiek is dat de ring niet aan te passen is in grootte en dat het breekbaar is.

Zirkonium trouwringen Heerenveen

Ook zirkonium wordt steeds vaker gebruikt voor trouwringen, al komt het niet veel voor. Door verhitting kan het materiaal zwart worden, wat een stoer uiterlijk geeft. Een trouwring van zirkonium is betaalbaar en sterk, dus goed bestendig tegen beschadigingen. Het heeft een modern en stoer design en is daarom een perfecte ring voor de bruidegom.

Trouwring van edelstaal

Ben je op zoek naar unieke en stoere trouwringen in Heerenveen? Wat dacht je van een trouwring van edelstaal met een keramieken randje? Deze ringen zijn zwart met zilver en hebben een moderne en robuuste uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens super stevig! Werk je veel met je handen? Dan is dit een ideale trouwring.

Koop je trouwringen bij Cupido Trouwringen

Het zal geen nieuws zijn dat er veel moet worden voorbereid als je gaat trouwen. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is het kopen van mooie trouwringen. De trouwring staat symbool voor jullie eeuwige liefde en verbondenheid. Zorgvuldigheid is dus erg belangrijk als je op zoek gaat naar bijzondere trouwringen in Heerenveen.

Ben jij op zoek naar trouwringen? Zou je het liefst bijzondere ringen willen hebben? Kijk dan eerst eens rond in het assortiment van Cupido Trouwringen. Wij bieden een enorme verscheidenheid aan ringen, daarom zul je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde ringen. Wij bieden ook verschillende exclusieve ringen, die speciaal op bestelling geleverd worden.

Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken