Natuurlijk wil je dat alles perfect verloopt op jullie grote dag. Aan alles is gedacht, alle details zijn tot in perfectie uitgewerkt en ook aan de ringen is veel aandacht besteed. Trouwringen zijn het symbool voor jullie verbintenis; dit moet het geluk en het plezier van de drager uitstralen.

Maar hoe vind je de trouwring die je de rest van je leven wilt dragen? Welke trouwringen voor twee mannen kun je het beste kiezen; moderne of klassieke heren trouwringen? Of toch liever een stoere of één met een diamant?

Types trouwringen voor twee mannen

Veel mannen kiezen voor een klassieke geelgouden ring zonder diamant. Uiteraard is hier niets mee, als dit iets is dat bij je past. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat de trouwring comfortabel zit en dat het bij je stijl past. In de categorie trouwringen voor twee mannen vind je hier alvast enkele mogelijkheden.

De klassieke trouwring

Nog altijd is de meest klassieke trouwring voor de man een ring zonder edelstenen. In de meeste gevallen is de ring geelgoud, platina of witgoud. Nog steeds kiezen heel veel mannen voor dit design. Het is tijdloos en traditioneel en het oogt klassiek en strak.

De gepersonaliseerde trouwring

Een gepersonaliseerde trouwring is een variant op de klassieke trouwring. Een gravure is dan een populaire bewerking. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je partner of je trouwdatum aan de binnenkant van de ring laten graveren. Wat ook veel gedaan wordt is het laten graveren van de vingerafdruk van je partner aan de buitenkant van de ring. Ook als je kijkt naar het design van de ring kan een eenvoudige bewerking al een persoonlijke touch geven. Bijvoorbeeld door de ring mat af te laten werken.

Een diamanten trouwring voor mannen

Diamanten trouwringen voor mannen zijn de laatste jaren echt in opkomst. Mannen zijn de schitterende aspecten van diamanten ook gaan waarderen. Ze maken hun outfit compleet met een mooie diamanten ring of een ander sieraad. Je zou dus ook heel goed kunnen kiezen voor een diamanten trouwring.

Trouwringen voor twee mannen bij Cupido Trouwringen

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een bijzondere trouwring? Dan ben je bij Cupido Trouwringen aan het juiste adres. Wil je echt iets unieks en bijzonders? Maak dan een afspraak om in ons atelier langs te komen. Wij bespreken je wensen en de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek om precies die bijzondere ring samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Je kunt een afspraak maken via ons automatische systeem. Zo kun je een afspraak plannen wanneer jou dat uitkomt. We zien je graag verschijnen in Hoogeveen!

Afspraak maken