Ben je op zoek naar een trouwring met steentjes? Vraag jij je af wat de kosten hiervan zijn? Dan is dit blog speciaal voor jou! In dit artikel kun je namelijk alles lezen over trouwringen met steentjes. Wat voor steentjes zitten er in een trouwring? Wat zijn de kosten van een trouwring met edelstenen en waar kun je ze kopen?

Een trouwring met steentjes

Als je op zoek gaat naar een trouwring die je mooi vindt, dan is de kans groot dat je bij een trouwring terecht komt die meerdere steentjes bevat. Steentjes in een ring zorgen voor die fonkelende uitstraling die gewoon bij een trouwring hoort. De stenen die voor trouwringen gebruikt worden zijn geen standaard stenen. De ene ring bevat echte diamanten, vaak geslepen in briljant vorm.

Andere trouwringen zijn ook voorzien van steentjes, maar dit kunnen ook meerdere zirkonia’s zijn. Dat is een kunstmatig gefabriceerde diamant die bijna niet van echt te onderscheiden is. Een zirkonia is een stuk goedkoper dan een diamant. Dit is dan ook terug te zien in de prijs van de trouwring.

Andere edelstenen voor een trouwring

Niet iedereen houdt van een standaard trouwring met steentjes. De keus is gelukkig helemaal aan jou. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor hun eigen smaak. Sommige vrouwen kiezen bijvoorbeeld voor een prachtige zilveren of gouden trouwring, voorzien van een mooie grote edelsteen. Wat dacht je van een ring met een groene smaragd, een blauwe saffier of een roze robijn? Niet alleen diamanten zijn “A girls best friend”!

Wat kost een trouwring met steentjes?

Er bestaat geen standaardprijs voor een trouwring die voorzien is van één of meerdere edelstenen. De kosten worden bepaald door meerdere factoren zoals materiaal van de ring, bewerking, het soort edelsteen, de grote van de stenen etc. Je kunt al een trouwring met steentjes kopen vanaf zo’n €200,-, maar of dit echte edelstenen zijn, dat is nog maar de vraag.

Natuurlijk bestaan er ook veel duurdere trouwringen die voorzien zijn van edelstenen. Een trouwring koop je niet zomaar, kies daarom voor een trouwring die echt naar jouw wens is. Echte edelstenen zijn zoveel mooier en waardevoller dan de steentjes in goedkope ringen.

Trouwring met steentjes kopen bij Cupido Trouwringen

Ben je op zoek naar een trouwring met steentjes? Neem dan rustig de tijd om het assortiment van Cupido Trouwringen te bekijken. Op onze website kun je vele trouwringen vinden die voorzien zijn van één of meerdere edelstenen. Onze ringen kun je online bestellen, wij bezorgen ze dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Natuurlijk kun je ook bij ons langskomen om ringen te bewonderen, passen en uitzoeken. Wij hebben een eigen atelier in Hoogeveen-Drenthe. Klik op de afspraak maken knop op de website en zoek een geschikte dag en tijd. We zien jou of jullie graag verschijnen. Onder het genot van een kop koffie voorzien wij je dan van advies om de juiste ringen uit te zoeken.