Wat ga jij doen met je verlovingsring als je getrouwd bent? De kans is groot dat je daar nog niet over hebt nagedacht. Wist je dat er verschillende manieren zijn om je trouwring te combineren met je verlovingsring? In dit blog zetten we een aantal ideeën voor je op een rijtje.

Je verlovingsring inruilen voor je trouwring

Veel pasgetrouwde koppels kiezen ervoor om op de bruiloft de verlovingsring in te ruilen voor de trouwring. Vaak bergen de bruiden deze verlovingsring dan op in een sieradendoosje, zodat ze het vervolgens door kunnen geven aan de volgende generatie. Wat een romantisch idee!

Verlovingsring aan de linkerhand dragen

Als je op je trouwdag ervoor kiest om je trouwring rechts te dragen, dan kun je je verlovingsring natuurlijk best aan je linkerhand dragen. Het is een super handige oplossing om je trouwring te combineren met je verlovingsring, helemaal als beide ringen qua ontwerp veel van elkaar verschillen.

Je verlovingsring wordt de trouwring

Jouw verlovingsring heeft als het goed is veel waarde voor je. Waarom zou je dan kiezen voor een nieuwe trouwring? Je kunt je verlovingsring op je trouwdag ook omdopen tot trouwring. Tijdens de huwelijksceremonie haalt jouw partner de ring van jouw linkerhand en schuift hem om je rechterhand (of andersom natuurlijk).

Trouwring combineren met verlovingsring

Waarom zou je niet beide ringen om één vinger dragen? Wil je jouw verlovingsring niet laten verstoffen, kies er dan voor om zowel je verlovingsring als trouwring om één vinger te dragen. Als beide ringen qua ontwerp niet teveel van elkaar verschillen, dan is dit een prima optie.

Koop je trouwring bij Cupido Trouwringen

In dit blog heb je kunnen lezen hoe je jouw trouwring kunt combineren met je verlovingsring. Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen om een goede keus te kunnen maken. Jouw trouwring is een teken van jullie liefde en verbondenheid. Je draagt het voor altijd, dus je moet er helemaal tevreden mee zijn. Cupido

Trouwringen biedt ringen van allerlei soorten metaal en edelmetaal. Ben je op zoek naar mooie zilveren trouwringen? Kijk dan eens rustig rond in ons assortiment. Zoek je een alternatief voor zilver? Ook deze bieden wij je aan, zoals ringen van wit goud of titanium.

Je kunt alle trouwringen online bij ons kopen. Wil je de ringen liever eerst passen of in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak via ons automatische systeem. We zien jullie graag verschijnen in ons atelier!

Afspraak maken