Een verlovingsring- en trouwring set samen dragen; zou dat niet dé bezegeling zijn van jullie liefde? Het is toch zonde om die mooie verlovingsring die je destijds hebt gekregen nooit meer te dragen? In dit artikel hebben we daarom een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat jij je verlovingsring én trouwring als één set kunt dragen.

Verlovingsring en trouwring samen dragen

Wat ga jij doen met je verlovingsring als je getrouwd bent? Wist je dat er heel veel manieren zijn om je trouwring te combineren met je verlovingsring, zodat je deze gewoon kunt blijven dragen als je getrouwd bent? We geven je een aantal ideeën:

Verlovingsring links en de trouwring rechts

Verschillen de verlovingsringen en de trouwringen veel van elkaar qua ontwerp? Dan kun je jouw verlovingsring gewoon om de ringvinger van je linkerhand blijven dragen en de trouwring om de ringvinger van je rechterhand. Zo kun je jouw verlovingsring voor de bruiloft dragen, maar ook daarna!

Verlovingsring na de bruiloft dragen als trouwring

Het is niet meer dan logisch dat jouw verlovingsring een sterke emotionele waarde heeft. Het is dan ook heel gebruikelijk om je verlovingsring te blijven dragen als trouwring. Tijdens de huwelijksceremonie wordt jouw verlovingsring van de ringvinger van je linkerhand gehaald door je partner en om de ringvinger van je rechterhand geschoven. Zo doop je jouw verlovingsring om tot trouwring.

Verlovingsring en trouwring samen dragen aan één hand

Wil jij een echte trouwring om jouw vinger hebben? Dat begrijpen we maar al te goed! Maar natuurlijk wil je jouw verlovingsring niet laten verstoffen. Als je besluit om de verlovingsring en trouwring samen te blijven dragen, waarom dan niet om dezelfde vinger? In de meeste gevallen zijn de verlovingsring en trouwring zo gekozen dat ze perfect bij elkaar passen. Hoe mooi is het dan om ze samen aan één vinger te dragen?

Verlovings-, en trouwring set bij Cupido Trouwringen

Wil je een verlovings-, en trouwring set kopen? Kijk dan eens in het ruime assortiment van Cupido Trouwringen! Bij ons kun je kiezen uit vele soorten trouwringen en verlovingsringen, de ringen waar jij naar op zoek bent zit daar zeker tussen. Je kunt alles bij ons online bestellen.

Willen jullie de trouwringen liever eerst vasthouden, passen en bewonderen? Kom dan langs bij ons atelier in Hoogeveen. Hiervoor kun je online een afspraak maken via het automatische systeem. We zien jullie graag verschijnen!

Afspraak maken