Witgouden trouwringen; tijdloos en stijlvol en daarom een populaire keuze onder bruidsparen. Een trouwring van witgoud kun je gemakkelijk combineren met gouden en zilveren sieraden, maar ook met roségouden sieraden. Het is dus niet zo gek dat steeds meer bruidsparen kiezen voor een witgouden trouwring. Wil je meer informatie over trouwringen van witgoud en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

Waar wordt een witgouden trouwring van gemaakt?

Een witgouden trouwring komt in allerlei soorten en maten en wordt gemaakt van een legering van puur goud met palladium of nikkel. Omdat er veel mensen zijn die allergisch zijn voor nikkel, wordt dit metaal steeds minder gebruikt. Heb je gekozen voor een witgouden trouwring, geef dan op voorhand bij de juwelier aan dat je allergisch bent voor nikkel. Zo kom je op een later tijdstip niet voor verrassingen te staan.

Het grootste voordeel van witgouden trouwringen is dat je ze zo gemakkelijk kunt combineren met andere sieraden. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei varianten, waarvan we een paar voorbeelden noemen.

Witgouden trouwring met bewerking

Een witgouden trouwring kan op verschilllende manieren worden bewerkt en hierdoor ontstaan de mooiste effecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bewerking zoals gepolijst, hamerslag of mat? Je kunt eventueel ook een steen toevoegen.

Witgouden trouwring met diamant

Een witgouden trouwring combineert prachtig met een schitterende diamant. Kies voor een trouwringen met diamanten en laat aan de hele wereld zien dat je getrouwd bent! Wat ook een leuk idee is, is om te kiezen voor een paar diamanten die voor jullis gezin symbool staan.

Witgouden trouwring combineren met roségoud of geelgoud

Houdt jouw partner niet van witgoud? Je kunt dan voor bicolor kiezen, of combineer een witgouden ring met een roségouden of geelgouden ring voor je partner.

Mooie trouwringen kopen bij Cupido Trouwringen

Wij hopen dat dit blog je op weg heeft geholpen in de zoektocht naar mooie voorbeelden voor witgouden trouwringen. In ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan trouwringen die perfect passen bij jullie smaak. Daarnaast kun je de gekozen trouwringen ook bij ons laten graveren of bewerken.
Bij Cupido Trouwringen zul je zeker ringen vinden die geheel naar jullie wens zijn. Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen.

Wil je liever de ringen in het echt bekijken, aanvoelen en passen? Maak dan een afspraak via ons automatische systeem. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en zien jullie graag in ons atelier verschijnen.

Afspraak maken