Home/Trouwringen

Trouwringen uitzoeken is niet eenvoudig. Welke ring is mooi genoeg om de rest van uw leven aan uw vinger te zitten? En welke ringen passen nou bij elkaar? Het zijn vragen die u zichzelf ongetwijfeld stelt wanneer u naar trouwringen zoekt.

Wij zijn er om u te helpen bij deze en nog veel meer vragen. Ons assortiment aan trouwringen is enorm groot en bevat allerlei verschillende soorten trouwringen. Denk aan het materiaal, de uitstraling, de kleur en de dikte van een ring.

Op deze pagina vindt u prachtige setjes trouwringen. Deze trouwringen lijken erg op elkaar, maar zijn wezenlijk anders. Zo kunnen de bruid en de bruidegom allebei andere ringen om hun vinger geschoven krijgen, terwijl de ringen wel duidelijk een setje zijn. De man kan in dit geval een wat stoerdere ring krijgen dan de vrouw, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Kijk gerust even rond tussen de trouwringen die wij hebben tentoongesteld. Deze setjes zijn nog te voorzien van gravure, steentjes, diamantjes en vele andere opties. Meer weten? Wij adviseren u graag!

Ga naar de bovenkant